Українська Народна Рада у Ворзелі.

2-го січня 2010 року в Уваровському будинку (селище Ворзель Київської області) відбулась установчаCoat_of_Vorzel_2конференція осередку УНР у селищі Ворзель.
На установчій конференції були присутні представники організаційного комітету по створенню Української Народної Ради Приірпіння.
Відкрив конференцію голова організаційного комітету по створенню УНР Приірпіння Редич Олександр Володимирович, який у своїй доповіді розкрив аспекти створення УНР та УНР Приірпіння і передав слово голові оргкомітету по створенню осередку УНР у селищі Ворзель Костурі Дануті Василівні.
02012010023
У своїй промові Данута Василівна пояснила необхідність підтримку на виборах Президента України Віктора Андрійовича Ющенка, надала характеристику стану українства в наш час і окреслила мету осередку УНР в селищі Ворзель.
02012010022
Наступний виступ був члену оргкомітету по створенню осередку УНР у селищі Ворзель Харченко Лариси Олександрівни. На початку свого виступу Лариса Олександрівна наголосила, що слід звернути увагу на необхідність розбудови саме України і дбати про інтереси України, а не інших держав. Лариса Олександрівна звернула увагу на екологічний стан у селищі Ворзель, повідомила про втрату Ворзелем власних рекреаційних зон, зазначила про необхідність створення осередку УНР як бази для розбудови місцевої громади, громадянського суспільства і формування нормальних умов життя. Лариса Олександрівна також зазначила найближчі цілі осередку УНР в селищі Ворзель і взаємодію УНР з органами місцевої влади.
02012010026
Учасники конференції у своїх виступах піднімали актуальні питання з життя селищної громади Ворзеля, екологічно-соціальні задачі УНР Приірпіння. Було обговорено роль УНР в суспільно-політичному житті України, а також було обговорену позицію УНР в світлі майбутніх президентських виборів і визначена підтримка єдиного українського кандидата на пост Президента України – Віктора Андрійовича Ющенка.
02012010027
На установчій конференції було створено ворзельський селищний осередок Української Народної Ради та обрано керівництво осередку. Головою ворзельського осередку УНР було обрано Костуру Дануту Василівну, заступником Харченко Ларису Олександрівну.

Popularity: 1% [?]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

code