Прес-реліз: Українська Народна Рада напередодні з’їзду

tridentЗавершується підготовка до Установчого з’їзду нової всеукраїнської громадської організації – Української Народної Ради. Від часу оприлюднення заклику ініціативної групи до народу активно працював оргкомітет. Відбулися багатолюдні установчі збори в 24 областях нашої держави, і, як результат, – створено Українські Народні Ради областей, обрано їхнє керівництво та, відповідно, делегатів на Установчий з’їзд у Києві, що відбудеться 20 грудня в приміщенні Центру культури та мистецтв Національного Технічного університету України (Київський політехнічний інститут): пр. Перемоги, 37.

Планується виголошення доповідей: про нову Конституцію України (проф. В.Василенко), про єдину помісну церкву (Є.Сверстюк), соціальну справедливість (проф. В.Черняк), про консолідацію українського народу як головне завдання державотворення (М.Поровський), про економічне відродження нашої держави (проф. В.Пилипчук), стан Збройних Сил (В.Білоус) та про проблему сучасної молоді.

Установчий з’їзд УНР має на меті не тільки прийняти робочі документи організації, але й ствердити пропозиції до кандидата в Президенти України Віктора Ющенка.

Українська Народна Рада як громадська організація покликана об’єднати національно-патріотичні сили і вдосконалити процеси будівництва української державності.

14 грудня пройшло чергове засідання оргкомітету, головою якого є Дмитро Павличко, та виконкому (його очолює Микола Поровський). На засіданні схвалено проект Статуту. Водночас уточнено план проведення з’їзду, обговорено проекти резолюцій, інші поточні питання.

Прес-служба

463-71-05

463-71-06

Popularity: -0% [?]