УКРАЇНСЬКА НАРОДНА РАДА Є! (фоторепотаж про установчий з’їзд Української Народної Ради)

s640x480-120 грудня 2009 року в Києві відбулась важлива історична подія – на Установчому з’їзді постала Українська Народна Рада. У час невизначеності та розгубленості в суспільстві ця всеукраїнська громадська організація покликана об’єднати національно-патріотичні сили в одне могутнє ціле та всіляко сприяти процесам розбудови української державності.

Із 25 областей нашої держави, Криму, міста Києва та Севастополя з’їхалося 980 делегатів, в тому числі 244 представників студентських, молодіжних організацій, а також понад 400 гостей. З’їзд благословив Патріарх усієї Руси-України Філарет. У роботі з’їзду брали участь найвизначніші громадські та політичні діячі України – письменники, представники науки й шановані у нашому суспільстві люди – Іван Драч, Іван Дзюба, Борис Олійник, Ігор Юхновський, Юрій Шухевич.

Виголошено доповіді: про нову Конституцію України (проф. В.Василенко), про єдину помісну Церкву (Є.Сверстюк), соціальну справедливість (проф. В.Черняк), про консолідацію українського народу як головне завдання державотворення (М.Поровський), про економічне відродження нашої держави (проф. В.Пилипчук), стан Збройних Сил (В.Білоус) та про проблему сучасної молоді (А.Пушкаренко, Л.Матвійчук).

З’їзд обговорив важливі питання українського державотворення та в резолюції визначив відповіді на найпекучіші проблеми нинішньої України. Установчий з’їзд УНР прийняв Резолюцію, Статут організації та обрав керівні органи.
Головою Ради старійшин УНР обрано Дмитра Павличка, а головою Української Народної Ради – Миколу Поровського (Народного депутата 1-го, 2-го та 4-го скликань Верховної Ради України).

З’їзд висловив підтримку кандидатові в Президенти України Віктору Ющенку.

З’їзд звернувся до кандидатів у Президенти, що демонструють національно-патріотичну позицію, із пропозицією зняти свої кандидатури на користь Віктора Ющенка.

Прес-служба УНР
463-71-05
463-71-06

Фотографії Олени Білозерської

no images were found

Popularity: 1% [?]

1 коментар до "УКРАЇНСЬКА НАРОДНА РАДА Є! (фоторепотаж про установчий з’їзд Української Народної Ради)"

  1. Велике прохання до автора статті – надати аналіз того, що було на УНР, УПА(асамблеї)… Оскільки унсовців постійно запитують, що то “таке було-мабуть НЛО-те ваше УНР”. Тим більше, що керівництво УНА-УНСО має визначитися і без наятяків висловлювати свої позиції. Якщо піар, або заробляння-відмивання грошей, то так і пишіть, а не робіть дипломатії, щоби тисли, та питали:”Яку ж думку про то всьо має УНА-УНСО…” у всього членства. А “шота робить”…краще нічого вже тоді не робіть, гась, УНА-УНСО!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

code