Відбулась установча конференція Української Народної Ради в місті Києві

kmbuСимволічно 17 грудня 2009 року у приміщенні Центральної Ради відбулась установча конференція УНР (Української Народної Ради). 90 років тому при схожих політичних обставинах в цих самих стінах було проголошено УНР (Українську Народну Республіку).
Тоді і зараз ми стояли перед загрозою втрати державності. Слабкість та персональні амбіції представників так званої політичної еліти загрожують повторити події української революції 18х 20х років минулого століття.
Тому лідери громадських організацій, політ в’язні, інтелігенція та студентство столиці підтримали ідею об’єднання націонал-патріотичних сил в УНР (Українську Народну Раду).
На установчій конференції Української Народної Ради в місті Києві було обрано керівні органи: голова київської міської організації – Рудик С.Я. та президія, яка складається з 15 керівників громадських організацій міста Києва. Також на конференції було обрано делегатів на установчий з’їзд Української Народної Ради відбудеться 20 грудня 2009 року у Києві в приміщенні Центру культури та мистецтв Національного Технічного університету України “Київський політехнічний інститут” за адресою пр. Перемоги, 37.

Popularity: -0% [?]