Те, що сталося у селищ Коцюбинське напередодні виборів Президента – ЦЕ ПРОСТО НАХАБСТВО!

Селище Коцюбинське знаходиться на території Святошинського р-ну м. Києва, але адміністративно відноситься до м. Ірпінь. 5-7 хв. електричкою в д ст. Святошин, чи ст. м. Академмістечко, ви у мальовничому містечку, яке займає невелику територію, а кругом куди не глянь віковий ліс – Легені міста Києва і не тільки. А поруч державний заповідник “Любка” – унікальні, неповторні місця, неперевершена краса. Тут ще в часи Богдана Хмельницького стояла козацька залога. Тому козаки “Козацтва Київщини” один зі своїх Козацьких Куренів назвали цією поетичною назвою “Курінь Любка”, та і Крайова Канцелярія знаходяться саме у селищі Коцюбинське.

За останні десятиліття селище Коцюбинське притягує до себе “всіх і вся”. Повиростали чисельні багатоповерхівки (здебільшого на узліссях), будується великий житловий Комплекс “Коцюбинський” – також знову прямісінько на лісовій стежині. Думаєте що у Коцюбинському вирішується проблема житла? Зовсім ні! Багатосотенна черга на одержання житла як булла так і є. А щасливими мешканцями новобудов стають люди на 99 відсотків з інших областей – в основному східних та південних. Це називається штучне переселення–міграція ЧИ ЯК???

Нажаль з середини 90х років у селищі з’явилися аж занадто небезпечні для навколишнього середовища та для життя людей – шкідливі виробництва.

Сталося так, що національно-патріотичні сили у Коцюбинському послабили свої позиції. За останні 10-15 років у селищних органах місцевого самоврядування – вони практично не представлені. А ті одинаки, які є – то вони вже давно стали підгодованими маріонетками в руках місцевих олігарх в та можновладців.

Дивно – адже у 80 – 90 роках селище Коцюбинське було одним з провідників національно-визвольних змаганнь Українського народу.

От і маємо результат!

Рішенням Коцюбинської  селищної  ради від 25.09.2008 р. за № 689/22-5 було розширено межі смт. Коцюбинське на загальну площу 72 гектари за рахунок землі, на якій розташований ліс, яка належить до території м. Києва.

Рішенням Коцюбинської селищної Ради від 28.10.2008 р. за 711/23-5 передано безкоштовно 501-му громадянину у приватну власність земельні ділянки, за рахунок нових земель. Ділянки між собою та родичами розділили депутати Коцюбинської селищної Ради – та певна кількість надана мешканцям східних та південних областей України.

Таким чином, рішення 689/22-5 – прийнято Коцюбинською селищною радою з перевищенням повноважень, що є порушенням частини 2 статті 19 Конституції України.

Представники національно-патріотичних організацій активно включилися у боротьбу з цим зухвалим нахабством. Внаслідок проведеної роботи Прокуратура Київської області рішенням № 07/4- 2445 від 31.08.2009 р. – порушила дві кримінальні справи по факту незаконного прийняття Коцюбинською селищною радою вищезгаданих рішень. Але нажаль вирубка лісу та будівництво вже розпочалося.

Напередодні нового 2010 року в Україні і зокрема в селищі Коцюбинське створена громадська організація Українська Народна Рада (УНР).

Передбачивши, що до виборів Президента України місцева влада у Коцюбинському може створити фальсифікації, члени УНР у селищі Коцюбинське прийняли активну участь в робот всіх 6 (шести) виборчих дільниць. І, як виявилось, недарма.

Отже, логічним продовженням афери з незаконним привласненням лісу стала невдала спроба посадовців Коцюбинської селищної ради у змові з посадовцями ірпінського міськвиконкому сфальсифікувати вибори Президента України.

Напередодні президентських виборів громадянам Коцюбинського з шпальт Ірпінського вісника, офіційної газети Приірпіння, № 1(2434)1-7 січня 2010 року, стало відомо, що до Державного реєстру виборців у селищ  Коцюбинське вписано 13 неіснуючих вулиць із сотнями фіктивних будинків (начальником відділу ведення державного реєстру виборців у м. Ірпінь є Стадухіна О. М.).

Ось перелік цих вулиць: Озерна, Ірпінська, Святошинська, Райдужна, Молодіжна, Травнева, Зелена, Кооперативна, Садова, Мальовнича, Дорожна, Сонячна, Квіткова – приблизно міфічних 2500 виборців.

На засіданні дільничної виборчої комісії виборчої дільниці №26, членами УНР у смт. Коцюбинське було оголошено про цю аферу та поставлено питання перед Головою комісії Оробчук О.В., селищним Головою Садовським В. І. Та секретарем Коцюбинської селищної Ради Ковтачем О. П. про порушення ними Конституції України. Нажаль члени виборчої комісії виборчої дільниці №26 від кандидата в Президенти України В.Януковича – підняли страшенний галас і спробували це питання зняти.

Але дякуючи наполегливості членів УНР у смт. Коцюбинське та іншим активним громадянам наперед спланованим фальсифікаціям виборів Президента України було поставлено край.

Саме втручання Телеканалів, Генеральної прокуратури та особисто Президента України В.Ющенка – запобігло масовим фальсифікаціям виборів у селищі Коцюбинське.

Але це зовсім не означає , що на голосуванні у другому турі (7 лютого 2010р.), та на подальших виборах до місцевих Рад, місцеві посадовці не спробують цю схему знову втілити в життя.

Отож будьмо пильними, єднаймося проти свавілля чиновників та їхніх посіпак.

Наша доля в наших руках.

Голова територіальної організації УНР у смт. Коцюбинське

Євген Гуля.

Popularity: 5% [?]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

code